Снимка БулфотоНови трусове разлюляха две европейски държава. Умерено земетресение с магнитуд 3,6 по

...
Снимка БулфотоНови трусове разлюляха две европейски държава. Умерено земетресение с магнитуд 3,6 по
Коментари Харесай

Земетресения разлюля Унгария и Хърватия

Снимка Булфото

Нови земетресения разклатиха две европейски държава. Умерено земетресение с магнитуд 3,6 по Рихтер с епицентър на територията на националния парк Пакеница, на 27 км северно от адриатическия град Задар, бе записано през днешния ден в 12 часа и 55 минути, осведоми Българска телеграфна агенция.

Според известие на Сеизмологичната работа към Природоматематическия факултет в Загреб, трусът е бил на седем километра от Стариград.

Земетресението е било усетено по високите етажи на постройките в Задар. Не се оповестява за потърпевши или нанесени вреди.

мерено земетресение с магнитуд 3,6 по Рихтер с епицентър на територията на националния парк Пакеница, на 27 км северно от адриатическия град Задар, бе записано през днешния ден в 12 часа и 55 минути, заяви хърватският уебсайт Индекс.

Според известие на Сеизмологичната работа към Природоматематическия факултет в Загреб трусът е бил на седем километра от Стариград, предава Българска телеграфна агенция.

Земетресението е било усетено по високите етажи на постройките в Задар.

Не се оповестява за потърпевши или нанесени вреди.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР